υπηρεσίες catering

κορυφαίου επιπέδου

Το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, μετατρέπει κάθε κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωση σε ένα αξέχαστο γεγονός που έχει τη γεύση της καλής ζωής.

Αυτή η δέσμευση δεν αφορά μόνο στην τροφοδοσία και το προσφερόμενο φαγητό στον γάμο, τη βάπτιση, το παιδικό πάρτυ ή την εταιρική σας εκδήλωση. Έχοντας αποκτήσει μοναδική ειδίκευση στην πολυετή πορεία μας μέσα από τα χιλιάδες events που έχουμε φέρει σε πέρας, γνωρίζουμε ότι κάθε δεξίωση, πάρτι ή επαγγελματική συγκέντρωση έχει τις δικές της ανάγκες και τους δικούς της κώδικες, από τη γαστρονομία μέχρι το art de la table και από τη διακόσμηση μέχρι το πρωτόκολλο. Το επιτελείο μας σάς προτείνει ολοκληρωμένες και πρωτότυπες λύσεις για κάθε είδους event, αντιλαμβανόμενο πλήρως τις απαιτήσεις και το όραμά σας. Η ευρεία γκάμα των γευστικών προτάσεών μας, που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, αλλά και η πληθώρα των χώρων με τους οποίους συνεργαζόμαστε κατ’ αποκλειστικότητα και όχι μόνο, θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους και θα συνθέσουν το περιβάλλον που ζωντανεύει το όνειρό σας.

Αγαπάμε τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με πάθος και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που με χαρά βλέπουμε να διαρκούν μέσα στα χρόνια και να μακροημερεύουν.

Οποιαδήποτε και αν είναι η αφορμή της εκδήλωσής σας, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι (μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μέχρι και 5.000 καλεσμένους την ημέρα), σε όποιο format επιλέξετε εσείς (catering στο σπίτι, δεξίωση σε χώρους εκδηλώσεων, party στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας, κλπ.) έχουμε τις κατάλληλες ιδέες για κάθε περίσταση. Πάντα με άψογο service, υψηλή αισθητική και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας συνεχώς δίπλα σας να υποστηρίζουν κάθε σας ιδέα, ώστε στο τέλος της ημέρας να αισθάνεστε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πληκτρολογήστε το όνομά σας *

  Δ\νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *

  Τηλέφωνο *

  Θέμα μηνύματος
  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας
  Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  (*) Υποχρεωτικά πεδία