ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Από την ίδρυσή μας, το 1996, και μέχρι σήμερα η ανάπτυξη μας βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: στους ανθρώπους και στις υποδομές.

Όσον αφορά στο πρώτο, σε έναν τομέα όπου όλα λίγο πολύ μοιάζουν, εκείνο τελικά που κάνει τη διαφορά και δεν αντιγράφεται είναι ο παράγων «άνθρωπος». Με αυτό το σκεπτικό, φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν το Δειπνοσοφιστήριον Catering να είναι κορυφαίοι στο είδος τους, από τους λαμπερούς chefs και pastry chefs μας, μέχρι τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε κάθε στάδιο οργάνωσης μιας εκδήλωσης (προετοιμασίας, σερβιρίσματος, ανθοστολισμού, φωτισμού, οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, χρήσης πυροτεχνημάτων, ειδικών εφέ κ.λπ.). Όλοι τους διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία, τους αρέσει να εξελίσσονται και να επιδιώκουν την καινοτομία, έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ακόμη και σε συνθήκες όπου η πίεση του χρόνου μοιάζει αφόρητη ή όπου οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλές.

Στην κουζίνα, επικεφαλής (executive chef) είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο γνωστός σε όλους μας καταξιωμένος chef.

...περισσότερα

Όσον αφορά στις υποδομές, οι υπερσύγχρονες επισιτιστικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Κηφισιά, καταλαμβάνοντας περισσότερα από 3.000 τ.μ.

Τον Ιανουάριο του 2018 η εταιρεία Δειπνοσοφιστήριον επεκτείνεται και οι νέες εγκαταστάσεις στην Μεταμόρφωση 3.000 τ.μ. με την υπερσύγχρονη κουζίνα και το μοντέρνο show room είναι πια πραγματικότητα.

Ο εξοπλισμός πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας και ανανεώνεται διαρκώς, με την τεχνολογία αιχμής και την εξέλιξη να είναι διαρκώς παρούσες.