η φιλοσοφία μας

Από την ίδρυσή μας, το 1996, και μέχρι σήμερα η ανάπτυξη μας βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: στους ανθρώπους και στις υποδομές.

Όσον αφορά στο πρώτο, σε έναν τομέα όπου όλα λίγο πολύ μοιάζουν, εκείνο τελικά που κάνει τη διαφορά και δεν αντιγράφεται είναι ο παράγων «άνθρωπος». Με αυτό το σκεπτικό, φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν το Δειπνοσοφιστήριον Catering να είναι κορυφαίοι στο είδος τους, από τους λαμπερούς chefs και pastry chefs μας, μέχρι τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε κάθε στάδιο οργάνωσης μιας εκδήλωσης (προετοιμασίας, σερβιρίσματος, ανθοστολισμού, φωτισμού, οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, χρήσης πυροτεχνημάτων, ειδικών εφέ κ.λπ.). Όλοι τους διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία, τους αρέσει να εξελίσσονται και να επιδιώκουν την καινοτομία, έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ακόμη και σε συνθήκες όπου η πίεση του χρόνου μοιάζει αφόρητη ή όπου οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλές.

Στην κουζίνα, επικεφαλής (executive chef) είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο γνωστός σε όλους μας καταξιωμένος chef και συνιδιοκτήτης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε δύο κτίρια συνολικού εμβαδού περίπου 7.000 τμ στην Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση, που διαθέτουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, δύο κουζίνες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, γραφεία αλλά και showroom.