ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Κηφισιά

Έχουμε το αποκλειστικό δικαίωμα της διοργάνωσης εκδηλώσεων στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του εμβληματικού μουσείου της Κηφισιάς, που έχει εδραιώσει μια νέα προσέγγιση στην επικοινωνία του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον. Οι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθοι:

"Αίθριο" - Κέντρο Γαία

Η κλειστή αίθουσα 350 τ.μ. φιλοξενεί ένα θόλο διαμέτρου 5 μέτρων και έκτασης 40 τ.μ.: πρόκειται για την περίφημη και μοναδική στον κόσμο «Γεώσφαιρα», μια «ζωντανή» οθόνη που με τη «μαγεία» των νέων τεχνολογιών προβάλλει τη γεωλογική εξέλιξη του πλανήτη και δημιουργεί ονειρικό σκηνικό για κάθε εκδήλωση. Ιδανική επιλογή για δεξιώσεις γάμων.

Χωρητικότητα: 400 (καθήμενοι) – 500 (όρθιοι – μπουφέ)
Είσοδος: Όθωνος 100

Αίθουσα Αμμωνίτες

Ο χώρος εστίασης του Κέντρου Γαία (είσοδος από Όθωνος 100) χαρακτηρίζεται για τη μίνιμαλ – με γήινες αποχρώσεις – διακόσμησή του και το  σπειροειδές σχήμα που αναπαριστά το απολίθωμα του ομώνυμου θαλάσσιου ζώου, εξαιρετικά διαδεδομένου στη Γη πριν από μερικά εκατομμύρια χρόνια, το οποίο κυριαρχεί στον χώρο. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε από διακριτικά δείπνα, μέχρι παιδικά πάρτι που συνδυάζονται με επιμορφωτικές δραστηριότητες.

Χωρητικότητα: 80 (καθήμενοι) – 100 (όρθιοι – cocktail)

Αίθουσα Πετρώματα

Δίπλα στον Κήπο βρίσκεται η «Αίθουσα των Πετρωμάτων», ένας ατμοσφαιρικός χώρος που παρουσιάζει τη γεωλογική εξέλιξη του πλανήτη. Εδώ μπορούν να φιλοξενηθούν ιδιαίτερα γεύματα και δείπνα για πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους.

Χωρητικότητα: 70 (καθήμενοι) – 100 (όρθιοι)
Είσοδος: Λεβίδου 13

Επιπλέον, στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας υπάρχει αμφιθέατρο 250 θέσεων που πλαισιώνεται από ευρύχωρο φουαγιέ στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν συνέδρια κάθε είδους. Τέλος, καταπληκτικές εκδηλώσεις μπορούν, φυσικά, να πραγματοποιηθούν και στον υπέροχο κήπο του μουσείου. Η χωρητικότητα του Κήπου πλησιάζει τα 400 άτομα σε κοκτέιλ μενού (όρθιοι).