περίσσευμα καρδιάς

Το πρόγραμμα ΕΚΕ του Δειπνοσοφιστήριον Catering, προσφέρει πολλά περισσότερα από ό,τι εκλεκτό περισσεύει καθημερινά από την κουζίνα μας.

Με βασικούς άξονες τη διανομή χιλιάδων μερίδων ποιοτικού φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σωματεία και φορείς, και τη νεανική ορμή της 2ης γενιάς των ιδρυτών που έχει αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος, επιδιώκουμε να προσφέρουμε από το υστέρημα του ενδιαφέροντός μας για τον άνθρωπο, ο καθένας πάντα κάτι παραπάνω από ό,τι διαθέτει.

Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, είναι έννοιες με τις οποίες το Δειπνοσοφιστήριον συνδέεται άρρηκτα. Κάλυψη διατροφικών αναγκών του Καρέλλειου Ιδρύματος, παροχή βοήθειας στην “Κιβωτό του Κόσμου”, σε πλημμυροπαθείς σε Μάνδρα και Εύβοια, σε ανθρώπους που υπέφεραν από την πυρκαγιά στο Μάτι, διαρκής συνεργασία με τον Σύλλογο “Ελπίδα”, την πρωτοβουλία “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, το “Make a Wish” και το ίδρυμα “Μαζί για το Παιδί”, είναι μερικές από τις δράσεις μας.

Στη σίτιση, στο περιβάλλον, στον πολιτισμό, στον εθελοντισμό, πάντα με αληθινό ενδιαφέρον και πάντα με περίσσευμα ήθους, ψυχής και καρδιάς.

group-second-generation