Δημήτρης Σκαρμούτσος
Κοσμογυρισμένος και επικοινωνιακός, κλασικός και μοντέρνος, οραματιστής και καινοτόμος, είναι ο σεφ που τα καταφέρνει το ίδιο καλά στη Μεσογειακή κουζίνα, αλλά και στο σούσι, στη γαλλική και στο street food, έχοντας ως σταθερό σημείο αναφοράς το καλό και χορταστικό φαγητό.
Περισσότερο ταυτισμένος πλέον με την «πειραγμένη» ελληνική κουζίνα, εισάγει νεωτερισμούς με σεβασμό στην ελληνική παράδοση και με άξονα τις τοπικές πρώτες ύλες, τις οποίες και υπερασπίζεται με πάθος. Στα χέρια του ένα ταπεινό Σπανακόρυζο ή μια Κολοκυθοτυρόπιτα απογειώνονται, παραδοσιακά πιάτα όπως ο Μουσακάς φτάνουν στην πληρότητά τους και καινοτομίες όπως οι Μελιτζάνες στο φούρνο με Φακές προκαλούν ευχάριστη έκπληξη.