ΡΙΖΕΣ | ΟΜΑΔΑ

Πέρασαν κιόλας δύο δεκαετίες από τότε που ο Δημήτρης Χριστοφιλέας, ο Τάκης Χριστοφιλέας και ο Διομήδης Καψάλης, τρεις αυτοδημιούργητοι άνθρωποι με συγγενικούς δεσμούς, κοινές μνήμες και πλούσια γαστρονομική εμπειρία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους: να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά μοναδικό στον χώρο της εστίασης και της τροφοδοσίας.

 

Στην κουζίνα, επικεφαλής (executive chef) είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο γνωστός σε όλους μας καταξιωμένος chef και συνιδιοκτήτης.

 

Και οι τέσσερις μοιράζονται την ίδια αποστολή: η ποιότητα, η ελληνικότητα, η αυθεντικότητα, η πρωτοτυπία, η ειλικρίνεια, ο εκλεκτικισμός και η εμπιστοσύνη να μετατρέπουν κάθε κοινωνική εκδήλωση, κάθε δείπνο και κάθε συνεστίαση σε μια σπάνια εμπειρία, σε μια τελετουργία που θα τέρπει όλες τις αισθήσεις και θα αναδεικνύει το φαγητό ως μια απολαυστική διαδικασία κοινωνικοποίησης που έχει να κάνει όχι μόνο με το στομάχι, αλλά και με την ψυχή.

Από την ίδρυσή μας, το 1996, και μέχρι σήμερα η ανάπτυξη μας βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: στους ανθρώπους και στις υποδομές.

Όσον αφορά στο πρώτο, σε έναν τομέα όπου όλα λίγο πολύ μοιάζουν, εκείνο τελικά που κάνει τη διαφορά και δεν αντιγράφεται είναι ο παράγων «άνθρωπος». Με αυτό το σκεπτικό, φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν το Δειπνοσοφιστήριον Catering να είναι κορυφαίοι στο είδος τους, από τους λαμπερούς chefs και pastry chefs μας, μέχρι τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε κάθε στάδιο οργάνωσης μιας εκδήλωσης (προετοιμασίας, σερβιρίσματος, ανθοστολισμού, φωτισμού, οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, χρήσης πυροτεχνημάτων, ειδικών εφέ κ.λπ.). Όλοι τους διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία, τους αρέσει να εξελίσσονται και να επιδιώκουν την καινοτομία, έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ακόμη και σε συνθήκες όπου η πίεση του χρόνου μοιάζει αφόρητη ή όπου οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλές.

 

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε δύο κτίρια συνολικού εμβαδού περίπου 7.000 τμ στην Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση, που διαθέτουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, δύο κουζίνες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, γραφεία αλλά και showroom.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της παρακάτω φόρμας:

Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564 Αθήνα
e: info@dipnosofistirion.gr
τ: 211 234 7378
f: 210 6206165

Eίμαστε εναρμονισμένοι με όσα προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. (γνωστού ως “ΓΚΠΔ” ή GDPR)