Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας - αποκλειστικός συνεργάτης Δειπνοσοφιστήριον

ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Έχουμε το αποκλειστικό δικαίωμα της διοργάνωσης εκδηλώσεων στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του εμβληματικού μουσείου της Κηφισιάς, που έχει εδραιώσει μια νέα προσέγγιση στην επικοινωνία του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον. Οι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθοι:

"ΑΙΘΡΙΟ" - ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑ

Η κλειστή αίθουσα 350 τ.μ. φιλοξενεί ένα θόλο διαμέτρου 5 μέτρων και έκτασης 40 τ.μ.: πρόκειται για την περίφημη και μοναδική στον κόσμο «Γεώσφαιρα», μια «ζωντανή» οθόνη που με τη «μαγεία» των νέων τεχνολογιών προβάλλει τη γεωλογική εξέλιξη του πλανήτη και δημιουργεί ονειρικό σκηνικό για κάθε εκδήλωση. Ιδανική επιλογή για δεξιώσεις γάμων.

 

Επιπλέον, στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας υπάρχει αμφιθέατρο 250 θέσεων που πλαισιώνεται από ευρύχωρο φουαγιέ στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν συνέδρια κάθε είδους.

Χωρητικότητα: 400 (καθήμενοι) – 500 (όρθιοι – μπουφέ)
Είσοδος: Όθωνος 100

ΑΜΜΩΝΙΤΕΣ

Ο χώρος εστίασης του Κέντρου Γαία (είσοδος από Όθωνος 100) χαρακτηρίζεται για τη μίνιμαλ – με γήινες αποχρώσεις – διακόσμησή του και το  σπειροειδές σχήμα που αναπαριστά το απολίθωμα του ομώνυμου θαλάσσιου ζώου, εξαιρετικά διαδεδομένου στη Γη πριν από μερικά εκατομμύρια χρόνια, το οποίο κυριαρχεί στον χώρο.

Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε από διακριτικά δείπνα, μέχρι παιδικά πάρτι που συνδυάζονται με επιμορφωτικές δραστηριότητες.

Χωρητικότητα: 80 (καθήμενοι) – 100 (όρθιοι – cocktail)

ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Δίπλα στον Κήπο βρίσκεται η «Αίθουσα των Πετρωμάτων», ένας ατμοσφαιρικός χώρος που παρουσιάζει τη γεωλογική εξέλιξη του πλανήτη. Εδώ μπορούν να φιλοξενηθούν ιδιαίτερα γεύματα και δείπνα για πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους.

Χωρητικότητα: 70 (καθήμενοι) – 100 (όρθιοι)
Είσοδος: Λεβίδου 13

ΚΗΠΟΣ

Ο υπέροχος κήπος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας αποτελεί έναν παράδεισο στο κέντρο της Κηφισιάς, ένα ιδανικό σημείο για μοναδικές εκδηλώσεις. Με αρχιτεκτονική πλήρως εναρμονισμένη με το κτίσμα του Μουσείου, η δροσερή σκιά των δέντρων του, η υπέροχη μυρωδιά των αρωματικών φυτών που κοσμούν τα παρτέρια του, αλλά και τα χρώματα από τα λουλούδια συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό για κάθε στιγμή εορτασμού, για κοινωνικά γεγονότα αλλά και εταιρικές εκδηλώσεις.

Χωρητικότητα: 300 άτομα

Είσοδος: Λεβίδου 13

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!