Το Δειπνοσοφιστήριον πιστό στη δέσμευσή του για συνεργασίες με ουσία και κύρος, καλωσορίζει το Holy Llama, σε μια σύμπραξη που πρόκειται να απογειώσει τη vegan υψηλή γαστρονομία.

Το Holy Llama είναι ένα creative bakery που έχει ως στόχο να αποκαλύψει τη μαγεία των γεύσεων που κρύβονται στο φυτικό φαγητό, αποφεύγοντας εντελώς τα ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα.

Κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – έρχονται να πιστοποιήσουν πως μία plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τα πιάτα που έχουμε συνηθίσει.

Επιλεγμένες γεύσεις μπορείτε να βρείτε τόσο στα εστιατόρια του ομίλου Δειπνοσοφιστήριον, όσο και στο ίδιο το καφέ του Holy Llama (Νίκης 23, Αθήνα).

Και δεν σταματάμε εκεί… Εκλεπτυσμένο φαγητό για επίσημες δεξιώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, για λίγα ή πολλά άτομα, street food για παιδικό πάρτι, θεματικό για βάπτιση. Κάθε περίσταση έχει τις δικές της ανάγκες και εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια “θέση στο τραπέζι σας”.

Για το Holy Llama, η διαδικασία παραγωγής ενός πιάτου είναι ιερή, οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας, τα ψωμιά και οι αλοιφές είναι βιολογικές και δεν χρησιμοποιούν έτοιμες ζύμες ή μείγματα. Όλα φτιάχνονται από την αρχή, με αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή, τα ζώα και το περιβάλλον.