Οινοποιείο Κουρτέση στην Άνδρο - Αποκλειστική συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον

KOURTESIS WINE ESTATE – ΑΝΔΡΟΣ

Επαρχική οδός Άνδρου-Μπατσίου, Τ.Κ. 845 00 | www.kourtesiswinery.gr

Το Κτήμα Kourtesis Wine Estate, μόλις 10 λεπτά από τη Χώρα της Άνδρου, είναι μια καινούρια και πρωτότυπη επιλογή για  διοργάνωση εκδήλωσης, για γάμο, τη βάπτιση ή και για άλλες επίσημες περιστάσεις. Έχει ανασυσταθεί σε έκταση 30 στρεμμάτων με  αμφιθεατρική διάταξη σε διαβαθμισμένα επίπεδα με γκαζόν όπου γίνονται οι εκδηλώσεις, με θέα προς τη θάλασσα.

Ο εύφορος Αμπελώνας, το πετρόκτιστο υπόσκαφο Οινοποιείο, τα διαβαθμισμένα επίπεδα με το γκαζόν, παρέα με τις υπεραιωνόβιες ελιές, σε συνδυασμό με τη φινέτσα, την ποιότητα και την αισθητική, υφαίνουν  μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη φιλοξενία των events, χωρητικότητας άνω των 300 ατόμων. Ακόμα, μέσα στο boutique οινοποιείο και καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, οι οινόφιλοι έχουν τη δυνατότητα δίωρης Οινογευσίας–Wine Tasting, δοκιμάζοντας τα βιολογικά κρασιά: Λευκό Ποταμίσι, Ροζέ από τις ποικιλίες: Μοσχάτο, Μανδηλαριά, Ποταμίσι καθώς και το Ερυρθό Μαυροτράγανο,  κόσμημα της ανδριώτικης γης. Τα κρασιά σερβίρονται επάνω στο μοναστηριακό τραπέζι και τα συνοδεύουν ξύλινα πλατώ με τοπικά τυριά, ελιές, βιολογικές τομάτες, αλλαντικά καθώς και το σφηνάκι ελαιόλαδου με φρέσκια ρίγανη πάνω σε ζεστό ψωμάκι και γλυκό σταφύλι. Για όσους, επίσης, αναζητούν τη βιωματική διαμονή σε Αμπελώνα, προτείνουμε την αναπαλαιωμένη σουίτα  «Παλαιό Πατητήρι». Με την ιδιωτικότητα που παρέχει και την πανοραμική θέα, αποτελεί ιδανική  επιλογή για την χαλάρωση στον φιλόξενο χώρο όπου η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!


    (*) Υποχρεωτικά πεδία