Υπηρεσίες catering για γάμο σε νησί ή εκτός Αθηνών - ζητήστε προσφορά δείτε μενού

Υπηρεσίες Catering
Σε Νησί Ή Εκτός Αθηνών

Σχεδιάζετε τον γάμο σας εκτός Αθηνών;

Σε ένα από τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου ή σε κάποια από τα παραθαλάσσια πανέμορφα μέρη της χώρας μας;

Ονειρεύεστε αέρινο νυφικό, τον γαμπρό με χαλαρή τη γραβάτα του ή και χωρίς αυτήν; Τους καλεσμένους σας με αέρινα φορέματα και χαλαρά ντυσίματα;

Ένας καλοκαιρινός γάμος σε ελληνικό νησί μεγάλο ή μικρό, κοσμικό ή εναλλακτικό, ήρεμο ή πολυσύχναστο… Όποιο στυλ και αν επιλέξετε το Δειπνοσοφιστήριον είναι εκείνο που έχει να σας προτείνει και το αντίστοιχο στυλ και μενού που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα απογειώσει τη μαγική αυτή ιδιαίτερη ημέρα σας.

Σχεδιάζετε τη βάπτιση του παιδιού σας εκτός Αθηνών;

Σε κάποιο από τα υπέροχα χωριά της Ελλάδας, σε ένα μικρό ξωκκλήσι σε κάποιο νησί, στην πλατεία ενός παραδοσιακού οικισμού; Όποιο χρώμα κι αν θέλετε να δώσετε στις αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε εκείνη την ημέρα, ότι τόνο κι αν θέλετε να έχει η σημαντική αυτή ημέρα του παιδιού σας, το Δειπνοσοφιστήριον έχει την απάντηση. Fusion κουζίνα, street food, παραδοσιακές γεύσεις, εναλλακτικά μενού και προτότυπες προτάσεις σας περιμένουν μεταξύ άλλων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. 

Ό,τι κι αν έχετε ονειρευτεί, όπως και όπου το έχετε φανταστεί, αρκεί να εμπιστευθείτε τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη διακριτικότητά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!


    (*) Υποχρεωτικά πεδία
    Υπηρεσίες catering για γάμο σε νησί ή εκτός Αθηνών - ζητήστε προσφορά δείτε μενού