Δεξίωση γάμου σε σπίτι - δείτε μενού και ζητήστε προσφορά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Υπάρχουν στιγμές – ορόσημα μέσα στη ζωή που βλέπετε να εκπληρώνονται οι στόχοι σας, επαγγελματικοί και προσωπικοί και που θέλετε να το γιορτάσετε με ένα καλό γεύμα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, η συνταξιοδότηση, η αποστράτευση, η ενηλικίωση του παιδιού σας, μια σημαντική επέτειος, το bachelor πριν το γάμο, και τόσα άλλα που θέλουν την ιδιωτικότητά τους (private events) ή είναι για λίγους και εκλεκτούς (special events)! Μια τέτοια εκδήλωση επιβάλλεται να απηχεί το ραφιναρισμένο σας γούστο και την κοσμοπολίτικη αντίληψή σας για τα πράγματα, αλλά και να αποπνέει μοναδικότητα, με έντονη την αύρα της πολυτέλειας.

Για τέτοιες ειδικές περιστάσεις, μπορείτε να εμπιστευθείτε τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη διακριτικότητά μας. Από την επιλογή του περιβάλλοντος (στο σπίτι σας, σε έναν κήπο ή σε μια ατμοσφαιρική αίθουσα) μέχρι το είδος του φαγητού (καθιστό ή μπουφέ, BBQ ή finger food) και των ποτών (κορυφαίες ποικιλίες wine και σπάνιες ετικέτες spirits), είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά και να δώσουμε στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής σας τη λάμψη που της αρμόζει.

Από ένα ρουστίκ δείπνο στην εξοχή παρέα με ένα εκλεκτό μοσχαράκι γάλακτος με άγρια μανιτάρια, μέχρι ένα παραθαλάσσιο γεύμα με τη σφυρίδα του Αιγαίου σε πρώτο πλάνο, ο καταξιωμένος σεφ μας Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί γεύσεις με ονομασία προέλευσης (όπως Φάβα Σχοινούσας με γαρίδες και μυρωδικά Ταϋγέτου), αγαπώντας εξίσου την κουζίνα της Μεσογείου και της Γαλλίας, της Κρήτης και της Ιαπωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!


    (*) Υποχρεωτικά πεδία