Κετερινγκ για παιδικό πάρτυ σε σπίτι - δείτε μενού και πάρτε προσφορά

Catering
Για Παιδικό Πάρτι

Γενέθλια; Ονομαστική εορτή; Γιορτή αποφοίτησης από το Δημοτικό; Καλοκαιρινή συγκέντρωση; Στον κήπο ή στην πισίνα; Στο μαλακό χορτάρι ή πλάι στο δροσερό νερό; Όποια κι αν είναι η αιτία του χαρούμενου καλέσματος, μπορούμε να οργανώσουμε ένα πάρτι που να ικανοποιεί πλήρως το πιο απαιτητικό και δύσκολο κοινό, τα παιδιά, και να υμνεί τη χαρά της ζωής, με χρώμα, κέφι, ζωντάνια και διατροφικές αξίες.

Για να το πετύχουμε, μιλάμε τη «γλώσσα» των λιλιπούτειων. Έτσι, το φαγητό έχει τις διαστάσεις τους (mini burgers λ.χ.), στα τραπεζάκια τούς συντροφεύουν αγαπημένοι παιδικοί ήρωες και η τούρτα είναι πραγματικά ένα pop art έργο Τέχνης. Οι επιλογές μενού που προσφέρονται δίνουν έμφαση στην ποιότητα, στις ελαφριές γεύσεις και στα αγνά υλικά, με τα organic εδέσματα να αποτελούν την ενδεδειγμένη επιλογή. Ο κορυφαίος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί υγιεινά πιάτα που αρέσουν σε όλους, βελούδινα γλυκά και αθώες απολαύσεις, ενώ δίπλα τους ειδικοί παιδαγωγοί και διασκεδαστές μεταδίδουν στα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι, γνώσεις και πολύτιμες εμπειρίες για τη ζωή τους.

Ελάτε να συζητήσουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για catering παιδικού πάρτι. Μενού γεμάτα φαντασία και επιλογές διακόσμησης που θα κάνουν το πάρτυ του παιδιού σας αξέχαστο!

Όπως σε κάθε εκδήλωση, μπορείτε να επιλέξετε το ύφος και το μενού για το πάρτυ του παιδιού σας, πρωτότυπα πιάτα με κορυφαία τοπικά υλικά και να ταξιδέψετε μαζί με τους καλεσμένους σας στις πιο συναρπαστικές, γευστικά, γωνιές της Γης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!

Παιδικό πάρτυ σε σπίτι, παιδικό πάρτυ σε κήπο - δείτε μενού και πάρτε προσφορά