ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΕΙΠΝΑ - ΔΕΙΤΕ ΜΕΝΟΥ - ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ο λεπτομερής σχεδιασμός είναι το «κλειδί» της επιχειρηματικής επιτυχίας και σε αυτόν τον κανόνα εμπίπτουν και οι οι εταιρικές εκδηλώσεις. Ο σχεδιασμός, όμως, μιας τέτοιας εκδήλωσης απαιτεί εμπειρία και ευελιξία, καθώς πρέπει να εκπληρωθεί ένα σύνολο προϋποθέσεων προκειμένου να μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. Είτε πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάθροιση είτε για κάλεσμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ είτε για ένα συνέδριο είτε για κοπή πίτας είτε για το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, η «αγορά» δεν συγχωρεί λάθη και παραλείψεις. Τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια και επιλεγμένα με σοφία, από τον χώρο και τον χρόνο, μέχρι τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση πρέπει να προωθήσει τα συμφέροντά της και να αυξήσει το κύρος της.

Η γαστρονομία, επίσης, που θα συνοδεύσει την εκδήλωση, θα πρέπει να διέπεται από τις αρχές της υψηλής διατροφικής αξίας και του κοσμοπολιτισμού. Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος φροντίζει για αυτό, με τις υπέροχες πρώτες ύλες της χώρας μας να αποτελούν το όχημα για ένα γευστικό ταξίδι σε όλον τον πλανήτη.

Εμείς πιστεύουμε ότι αποδοτικότερη από πολύωρες εργασιακές συσκέψεις είναι η πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης μέσα σε ένα αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα και στο πλαίσιο αυτό έχουμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και ξεχωριστές ιδέες γευμάτων (breakfast, brunch, lunch, cocktail, dinner), πάντα εις υγείαν του επιχειρείν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!

Υπηρεσίες catering και για άλλες περιστάσεις...