Υπηρεσίες catering έξω από εκκλησία για γάμο ή βάπτιση - δείτε μενού και ζητήστε προσφορά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μια από τις τάσεις της εποχής είναι το κέρασμα των καλεσμένων έξω από την εκκλησία, πριν αλλά και μετά το μυστήριο. Το Δειπνοσοφιστήριον, υπό την προϋπόθεση ότι το επιτρέπει ο κανονισμός του εκάστοτε ναού, μπορεί να αναλάβει να μεταμορφώσει τον προαύλιο ή παρακείμενο χώρο σε ένα “φιλόξενο” καλωσόρισμα με εμπνευσμένα refreshment bars με αρωματικά νερά, σπιτική λεμονάδα & βυσσινάδα, αναψυκτικά και χυμούς και στη συνέχεια να στήσει ονειρεμένα buffet με αλμυρές και γλυκές επιλογές, εκλεκτές οινικές επιλογές, cocktails & mocktails, προσφέροντας στους καλεσμένους σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και γεύσεις.

Σε περιπτώσεις δε, που το επιτρέπει ο ναός, μπορεί να στηθεί ακόμη και κανονικό δείπνο με ροτόντες και πλήρη μπουφέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ονειρευτείτε αυτό που θέλετε και να το συζητήσετε μαζί μας. Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας, εμείς θα κάνουμε το δικό σας όνειρο πραγματικότητα.

Όπως και στη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης έτσι και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ύφος και μενού, πρωτότυπες επιλογές με κορυφαία τοπικά υλικά και να ταξιδέψετε μαζί με τους καλεσμένους σας στις πιο συναρπαστικές, γευστικά, γωνιές της Γης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μενού και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε!

    (*) Υποχρεωτικά πεδία